З Кривого Рогу в Кропивницький. Цуценя подорожувало під капотом автомобіля

З Кривого Рогу в Кропивницький. Цуценя подорожувало під капотом автомобіля

З Кривого Рогу в Кропивницький. Цуценя подорожувало під капотом автомобіля
. Суспільне Кропивницький

Під капотом, з Кривого Рогу в Кропивницький, приїхало тримісячне цуценя. Туди залізло, щоб погрітись. Водій побачив його, коли проїхав сто кілометрів, розповів Суспільному кропивничанин Антон Колос. Він допомагав дістати собаку з-під капоту автомобіля. Нині цуценя у притулку для тварин.

Лілія Аксьонова опікується у притулку собаками та котами. Каже: тварину привезли вночі, вона була вся забруднена мастилом. На вигляд мандрівниці три місяці.

"Подзвонив чоловік і розповів, що приїхав з Кривого Рогу в Кропивницький. І вже в нашому місті почув, що десь під капотом пищить цуценя”.

Лілія Аксьонова каже: думали, що це хлопчик, назвали Христофор на честь Колумба. "А потім побачили – дівчинка, і вийшла Христина. Вона дивом не отримала травм, тому що її голова була поруч з рухомими частинами мотору“.

Лілія вважає, взимку під капот машин тварини залазять, аби погрітись. Христину оглядав ветеринар, вона здорова. Поки її до інших тварин не пускають. “Зробимо щеплення від хвороб собачих і через три тижні повторно. Потім можна пускати на землю. Вона сидить в кліточці, щоб не підчепила собі ніяку хворобу”.

Працівники притулку шукають для Христини родину.

Читайте також

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх. Заповнити форму можна тут. Ваші історії важливі для нас!

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм та Інстаграм
На початок