Коронавірус на Буковині: з лікарні виписали вісім людей

Коронавірус на Буковині: з лікарні виписали вісім людей

Коронавірус на Буковині: з лікарні виписали вісім людей
.

У Чернівецькій області з лікарень виписали вісім осіб, у яких не підтвердився діагноз коронавірусу. Наразі очікують результати обстеження ще 11-ти.

“Виписано – 8. Очікуються результати обстеження 11 осіб”, - повідомила Чернівецька облдержадміністрація (станом на 11:00 18 березня).

В ОДА також проінформували, що за останню добу (з 11:00 17 березня до 11:00 18-го) до медзакладів звернулися 7 осіб, з них 5 госпіталізовано, 2 – на амбулаторному лікуванні.

Стосовно дружини пацієнта з першим підтвердженим випадком коронавірусу отримано другий негативний результат обстеження. Будь-яких клінічних симптомів у жінки з дня останнього контакту донині не було, термін її ізоляції завершився.

Крім цього, за даними ОДА, позитивні результати під час обстеження на COVID-19 отримано у 10 осіб, двічі негативний - у 7 випадках, один негативний - у 15 випадках.

Що відомо

  • На Буковині 17 березня підтвердили шість нових випадків захворювання на коронавірус. Одна з жінок 16 березня померла через супутнє захворювання. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом її смерті, за статтею "неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником".
  • 3 березня у Чернівцях підтверджено перший випадок захворювання на коронавірус в Україні. Інфікований чоловік перебуває в окремому боксі інфекційного відділення в Чернівецькій обласній лікарні. У його дружини тест на коронавірус - негативний.
  • 12 березня у Чернівцях підтвердили ще один випадок коронавірусу. Чоловіка із симптомами ГРВІ госпіталізували. До того він контактував з дружиною, яка повернулася з Італії. Дружина теж ушпиталена, у неї немає ознак захворювання.
  • З міського бюджету Чернівців розподілили понад 35 мільйонів гривень на запобігання поширенню коронавірусу.
  • У Чернівцях через можливе поширення коронавірусу оголосили надзвичайну ситуацію. Припинили роботу ТРЦ і спортклубів, також призупинили рух приміських маршруток.
На початок