Apple додав у бета-версію iOS можливість розблокування телефону обличчям у масці

Apple додав у бета-версію iOS можливість розблокування телефону обличчям у масці

Apple додав у бета-версію iOS можливість розблокування телефону обличчям у масці
. Фото: Getty Images

Apple додав у бета-версію iOS 15.4 можливість розблокувати iPhone обличчям у масці.

Пристрій має розпізнати власника за характеристиками області навколо очей, передає Mac Rumors.

Бета-тест для розробників iOS 15.4 розпочався 27 січня. Щоб скористатися FaceID у новій версії можна буде налаштувати розблокування за допомогою обличчя в масці та обличчя без маски. Також є можливість вказати, що власник постійно носить окуляри, щоб розпізнавання було точнішим.

При цьому у компанії зазначили, що найточнішим буде розпізнавання повного обличчя. Водночас при носінні сонцезахисних окулярів FaceID не спрацює.

Що відомо

  • Корпорація Apple повідомила, що додасть до вартості додатків у магазині App Store для українських користувачів 20% ПДВ у зв’язку із запровадженням закону про цифровий податок, що стосується низки IT-гігантів.
  • 17 лютого Рада у першому читанні підтримала законопроєкт щодо оподаткування іноземних інтернет-ресурсів. Голова комітету з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетманцев пояснив сутність законопроєкту, заявивши, що про новий податок не йдеться.

Підписуйтесь на розсилку Суспільного — головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок