Гурт KAZKA вирушає у світовий тур

Гурт KAZKA вирушає у світовий тур

Гурт KAZKA вирушає у світовий тур
.

Український гурт KAZKA вирушає у тур, який почнеться на американському музичному фестивалі SXSW в Остіні. Далі гурт планує виступити в Чикаго, Лос-Анджелесі, Маямі та Нью-Йорку. Про це повідомляють у пресрелізі.

Слова #IAMUKRAINE — новий меседж команди KAZKA. Музиканти закликають ставити цей гештег у соцмережах, аби "якнайбільше людей могли дізнатися про Україну та підтримати її у складний період".

Представляти Україну в непрості часи: Гурт KAZKA вирушає у світовий тур

"Своєю творчістю ми хочемо привернути увагу до тієї загрози, що наразі є найактуальнішою темою в країні. Ми хочемо показати, що Україна – це не просто фізичні кордони та народ, якому все це дуже болить, а й усі ті, хто підтримує нас у світі", – говорить вокалістка гурту Олександра Заріцька.

Ми бачимо свою місію в тому, щоб об'єднати небайдужих до України людей".

У квітні гурт повернеться додому з-за океану та продовжить турне великими містами України. Кульмінацією гастрольної подорожі стане шоу в київському "Палаці спорту" 24 травня 2022 року.

Що відомо

  • Пісня "Плакала" гурту KAZKA – перший українськомовний трек, що посів 3 місце у чарті музичної платформи Shazam і досі б’є рекорди за кількістю прослуховувань.
  • Гурт встановив рекорд і на YouTube – у лютому кліп на пісню "Плакала" зібрав понад 360 млн переглядів. На час написання цього матеріалу відео має 400 млн переглядів. Це абсолютний рекорд для пісень українською мовою.

Читайте також

На початок