У Житомирі із 17-го березня запроваджують додаткові карантинні заходи

У Житомирі із 17-го березня запроваджують додаткові карантинні заходи

У Житомирі із 17-го березня запроваджують додаткові карантинні заходи
.

Від завтра, 17-го березня, Житомир житиме по-іншому. У місті не працюватимуть торговельні заклади, окрім продуктових магазинів, аптек, автозаправних станцій.

З 19-го березня не працюватимуть заклади громадського харчування – ресторани, бари та кав’ярні та продуктові ринки, а також закриваються спортивні зали та обмежиться рух громадського транспорту.

Таке рішення ухвалили 16-го березня на позачерговому засіданні виконкому міської ради. Засідання тривало у закритому режимі.

Суспільному Житомир міський голова Сергій Сухомлин розповів, що державні та комунальні установи, а також ЦНАПи та соціальні служби працюватимуть, але людей у приміщення пускатимуть в обмеженому режимі.

Залишаються відчиненими АСЗ.

Житомирський голова розповів і про готовність лікувальних закладів. За його словами, у місті через вірогідність поширення коронавірусу, розгорнуть роботу двох госпітальних центрів – на базі першої міської лікарні та міської дитячої імені Володимира Башека.

Нагадаємо: у Житомирі з 12-го березня по 3-го квітня у всіх освітніх закладах Житомира оголосили карантин. На цей же період обмежили роботу розважальних центрів та проведення масових заходів за участі понад 60 людей.

Окрім того, припинили роботу театрів та кінотеатрів.

ресторани, кав’ярні. Додатково закриваються всі ринки у місті Житомирі. Поки що час встановленого карантину до 2 квітня, якщо буде можливість відмінити це рішення, то ми його відмінимо. Але ми бачимо досвід інших країн, де карантинні заходи в них до травня місяця.

На початок