На території ліцею на Буковині травмувався хлопчик. Він в реанімації

На території ліцею на Буковині травмувався хлопчик. Він в реанімації

На території ліцею на Буковині травмувався хлопчик. Він в реанімації
. Фото ілюстративне. Джерело: Галас

В селі Кам'янка Чернівецької області травмувався 7-річний хлопчик. Внаслідок падіння він отримав черепно-мозкову травму та забій головного мозку.

Про це у коментарі сказав завідувач реанімаційного відділення міської дитячої лікарні Степан Басистий.

12 січня хлопчика без свідомості госпіталізували до міської дитячої лікарні в Чернівцях. Дитину вводили в медикаментозний сон. Наразі він дихає самостійно за допомогою інтубаційної трубки, каже Басистий.

За інформацією прокуратури, хлопчик травмувався на території Кам’янецького ліцею.

Директорка ліцею Світлана Тріфан у коментарі Суспільному сказала, що учень другого класу після уроків дорогою додому заліз на приміщення колишнього тиру.

"Він оступився і впав. Швидку не викликали, бо не було ознак травм. Однак пішки його не відпустили, додому його відвезли. Через пів години вдома йому стало погано і викликали швидку", - каже Тріфан.

За її словами, приміщення колишнього тиру розташоване на території школи, але не належить закладу, відтак огородити його не можуть.

У прокуратурі розпочали розслідування за фактом неналежного виконання професійних обов'язків працівниками ліцею. Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі від трьох до п'яти років.

Читайте також

Купили на ринку на Зеленій. На Буковині скажена вівчарка покусала господаря

На початок