Гол на 120+1 хвилині приніс "Інтеру" перемогу в Суперкубку Італії з футболу: відео

Гол на 120+1 хвилині приніс "Інтеру" перемогу в Суперкубку Італії з футболу: відео

Гол на 120+1 хвилині приніс "Інтеру" перемогу в Суперкубку Італії з футболу: відео
. Inter FC

Найбільш пізній гол в історії турніру.

Чинний чемпіон Італії з футболу, міланський "Інтер", здобув ще один трофей - у матчі за Суперкубок Італії команда Сімоне Індзагі обіграла "Ювентус" з рахунком 2:1.

Саме "Ювентус" відкрив рахунок у матчі, коли на 25-й хвилині Вестон Маккінні з кількох метрів забив головою. Утім, ще до перерви "Інтер" відігрався - Лаутаро Мартінез реалізував пенальті.

"Інтер" володів ініціативою в другому таймі, але перетворити її в голи не зміг. Відповідно, гра перейшла в овертайм і уже була близькою серія пенальті. Але на 120+1 хвилині Алексіс Санчес зреагував першим на сумбурний відсок в штрафному "Ювентуса" і переграв воротаря, 2:1.

Відео матчу Суперкубка Італії з футболу: "Інтер" - "Ювентус"

Удар Санчеса був останнім у матчі - і виявився чемпіонським.

Також цей гол став рекордним для Суперкубка Італії - Санчес забив найбільш пізній гол в історії турніру. Попередній рекорд належав Гонсало Ігуаіну - 114-а хвилина в 2014 році.

Що означає ця перемога "Інтера"

  • Санчес забив найбільш пізній гол в історії Суперкубка - 121-а хвилина.
  • Тренер Сімоне Індзагі виграв перший трофей у "Інтері" (очолив команду влітку) та втретє переміг у Суперкубку (двічі з "Лаціо").
  • "Ювентус" вдесяте поспіль зіграв у матчі за Суперкубок Італії, усього це була 17 гра в турнірі. У "Ювентуса" - дев'ять перемог. "Інтер" піднявся на третє місце за цим показником: шість Суперкубків.
Читайте також: Руслан Маліновський оформив "гол+пас" у першому матчі "Аталанти" в 2022 році: відео
На початок