У ВООЗ запевнили, що Санта-Клаус має імунітет до коронавірусу

У ВООЗ запевнили, що Санта-Клаус має імунітет до коронавірусу

У ВООЗ запевнили, що Санта-Клаус має імунітет до коронавірусу
. pexels.com

Санта-Клаус має імунітет до коронавірусу та обов’язково доставить подарунки дітям.

Про це у Twitter повідомила голова технічної групи підрозділу надзвичайних захворювань Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Марія Ван Керкхове.

"Я можу сказати вам, що Санта-Клаус має імунітет до цього вірусу. Ми мали коротку розмову з ним, у нього й у місіс Клаус усе добре, і вони зараз дуже зайняті", — написала вона.

Керкхове також додала, що низка країн послабила карантинні обмеження для Санти, щоб він зміг "увійти до їхнього повітряного простору" та доставити подарунки дітям. Водночас вона наголосила на важливості фізичного дистанціювання, щоб убезпечитися від хвороби.

"Тому дуже важливо, щоб усі діти слухалися своїх мам та тат, а також опікунів, і вони повинні рано лягти спати напередодні Різдва, а Санта подорожуватиме світом, щоб доставляти подарунки", — підсумувала представниця ВООЗ.

Що відомо

  • 24 грудня, у Святвечір, сани Санта Клауса вирушили у дорогу з містечка Рованіємі у фінській Лапландії, де розташована його резиденція. Маршрут Санти відстежує різдвяна програма, створена командуванням повітряно-космічної оборони США — NORAD Tracks Santa.
  • У грудні 2020 року головний інфекціоніст США Ентоні Фаучі зробив Санта-Клаусу щеплення від коронавірусу вакциною виробництва Moderna.

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок