Жителька Кропивницького відсвяткувала 102 день народження

Жителька Кропивницького відсвяткувала 102 день народження

Жителька Кропивницького відсвяткувала 102 день народження
. фото Кропивницької міськради

Жителька Кропивницького Анастасія Денисенко відзначила 102 роки. Працівники міської ради вручили жінці подарунок, квіти та дві тисячі гривень. Про це Суспільному розповіла керівниця міського департаменту соціальної політики Юлія Вовк.

Анастасія Денисенко народилася 24 грудня 1919 року у селі Старе Черкаської області. Здобула початкову освіту, потім працювала у колгоспі на різних роботах.

У 14 років переїхала в Полтаву, де працювала на ткацькій фабриці. У 1942 році жінку вивезли до Німеччини, де вона перебувала на примусових роботах в таборі.

Після звільнення в 1945 році, повернулася в рідне село та працювала в колгоспі. У 1958 році переїхала в село Гайове Полтавської області, там працювала у колгоспі до виходу на пенсію.

Має сина Володимира Денисенка 1946 року народження. Понад 20 років тому переїхала жити в місто Кропивницький. На даний час мешкає з невісткою.

Читайте також: 12 грудня 102 роки виповнилося жительці Кропивницького Олені Балагурі. Жінка має статус учасника війни. Наразі живе з сім'єю доньки.

За словам Юлії Вовк, на сьогодні у Кропивницькому живе шестеро людей, яким у 2021 році виповнилося 100 років та двом – 102.

Читайте також

  • Каталися на санчатах. На Кіровоградщині на річці Південний Буг потонули двоє дітей
  • Запускати феєрверк на Новий рік? Думка зоозахисниці, рятувальника та психолога з Кропивницького

На початок