Помер чоловік, який травмувався під час пожежі у готелі під Вінницею

Помер чоловік, який травмувався під час пожежі у готелі під Вінницею

Помер чоловік, який травмувався під час пожежі у готелі під Вінницею
. unsplash.com

43-річний чоловік, який вистрибнув у вікно під час пожежі у готельному комплексі "Баттерфляй" під Вінницею, помер у лікарні.

Інформацію Суспільному підтвердив медичний директор Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги Богдан Трохименко.

Чоловік помер 23 грудня близько 18:00. Загиблого звали Руслан Кирисюк. Чоловік працював у комплексі сантехніком, але не був оформлений офіційно.

Стан його був вкрай важкий. Мав травму кісткового мозку та черепно-мозкову травму. Був прооперований та знаходився в реанімаційному відділенні на штучній вентиляції легень.

Другу травмовану, 19-річну Аліну Ковальську, яка працювала офіціанткою, нині оперують. У неї 30% опіків тіла, травма ключиці та черепно-щелепно-лицева травма. Її стан стабільний, вона перебуває в реанімації.

Що відомо

  • Пожежа у готельно-ресторанному комплексі "Батерфляй" сталася 22 грудня близько третьої ночі. Евакуювали 60 людей, з них 53 дитини.
  • На базі комплексу саме проходили навчально-тренувальні збори збірної області з тхеквондо. З власних джерел Суспільному відомо: коли зайнялося, діти були на п'ятому поверсі. Зараз їх переселили до іншого приміщення комплексу.
  • Під час пожежі загинула уродженка АР Крим 21-річна дівчина, яка працювала на території комплексу. Дівчина вистрибнула з вікна на шостому поверсі. Від отриманих травм вона померла на місці.
  • Із вікна шостого поверху вистрибнули також 19-річна дівчина та 43-річний чоловік. Вони перебувають у реанімації Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги. Стан їх важкий. Про це Суспільному розповів медичний директор закладу Богдан Трохименко.
  • 23 грудня у Вінницькому міському суді орендарці готельно-ресторанного комплексу "Батерфляй" обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 23 лютого.
На початок