З опіками в реанімації: стан людей, що травмувалися під час пожежі у готелі на Вінниччині

З опіками в реанімації: стан людей, що травмувалися під час пожежі у готелі на Вінниччині

Стан 19-тирічної дівчини та 43-річного чоловіка, які травмувалися під час пожежі у заміському комплексі, важкий. Госпіталізували їх у Вінницьку міську клінічну лікарню швидкої допомоги. Про це Суспільному розповів медичний директор закладу Богдан Трохименко.

Люди вистрибнули з вікна під час нічної пожежі. Це працівники комплексу. Ще одна дівчина, теж працівниця готелю, загинула.

"Стан чоловіка вкрай важкий, він прооперований, знаходиться в реанімаційному відділенні, на штучній вентиляції легень.У жінки стан стабільно важкий, має пошкодження лиця, черепно-мозкову травму, і до 40 відсотків опіків 1-2 ступеня, продовжує лікування в реанімаційному відділенні. Загрози життю немає", - розповідає Богдан Трохименко.

Що відомо

  • Зайнялося о третій ночі на шостому поверсі готельно-ресторанного комплексу у селі Садове Літинської громади.
  • З приміщення рятувальники евакуювали 60 людей — серед них 53 дитини.
  • На базі комплексу саме проходили навчально-тренувальні збори збірної області з тхеквондо. З власних джерел Суспільному відомо: коли зайнялося діти були на п'ятому поверсі. Зараз їх переселили до іншого приміщення комплексу.
  • У поліції справу розслідують як порушення правил пожежної безпеки, - про це розповіла речниця поліції області Ірина Добровольська. Власники заміського комплексу "Батерфляй" - ситуацію поки не коментують.
На початок