"Ви втратили зв'язок з реальністю": Белявцева — про позбавлення мандата від "Блоку Світличної"

"Ви втратили зв'язок з реальністю": Белявцева — про позбавлення мандата від "Блоку Світличної"

"Ви втратили зв'язок з реальністю": Белявцева — про позбавлення мандата від "Блоку Світличної"
. youtube.com/TriolanLive

На пленарному засіданні Харківської облради Ніна Сільченко набула статусу депутата від "Блоку Світличної "Разом" замість Вікторії Белявцевої, яку партія позбавила мандата.

Белявцева у своїй промові заявила, що заявлені у статутних завданнях цілі та цінності "Блоку Світличної" "виявилися політикою подвійних стандартів".

"Адже коли ті самі завдання я почала виконувати не тільки як депутат, але і як посадова особа органу державної влади, мені закидають втрату зв'язку з партією і намагаються у незаконний спосіб позбавити мандата. Ні, шановні, це ви втратили зв'язок з реальністю. Хочу наголосити, що ми живемо у правовій державі й незаконні дії будь-кого буде припинено, а винних буде покарано", — сказала Вікторія Белявцева під час виступу.

Нова депутатка облради — Ніна Сільченко — наступна кандидатка за списком результатів місцевих виборів. Вона — директорка ТОВ "Горкоопторг" та мати дизайнерки Катерини Сільченко.

Що відомо

  • Вікторія Белявцева була депутаткою Харківської обласної ради VIII скликання від партії "Блок Світличної "Разом". До вересня 2021 року очолювала фракцію "Блока Світличної" в обласній раді, нині її очолює Валерій Пітько.
  • 11 листопада керівник Харківської обладміністрації Олександр Скакун призначив Вікторію Белявцеву на посаду керівника апарату обладміністрації. На цій посаді Белявцева працювала у 2018-2019 рр.
  • Відкликання депутатки "Блок Світличної" ініціював під час конференції 12 грудня. Депутат Олександр Абрамов в коментарі Суспільному зазначив, що Белявцева — не єдиний депутат, якого можуть позбавити мандата за підсумками депутатської роботи. Серед причин позбавлення мандату назвав "порушення зв'язку з партією".
На початок