Суспільне транслюватиме богослужіння з Ватикану на католицьке Різдво

Суспільне транслюватиме богослужіння з Ватикану на католицьке Різдво

Суспільне транслюватиме богослужіння з Ватикану на католицьке Різдво
. Суспільне

З нагоди свята Різдва західного обряду суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА транслюватимуть богослужіння та урочистості з Ватикану 24 та 25 грудня.

Про це повідомляє Суспільне.

24 грудня

О 20:30 в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ відбудеться трансляція нічної Різдвяної літургії під проводом Папи Римського Франциска в базиліці Святого Петра. Суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА покаже трансляцію о 22:35.

25 грудня

О 13:00 в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ лунатиме різдвяне привітання й апостольське благословення "Urbi et Orbi" Святішого отця Франциска з площі святого Петра у Римі. Привітання Папа традиційно виголосить більш як п'ятдесятьма мовами. Телеканал UA: КУЛЬТУРА покаже різдвяне привітання з Ватикану о 14:15.

Також суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже о 10:00 різдвяну святу месу Римсько-католицької церкви в Україні.

Суспільний мовник щорічно транслює головні святкові богослужіння з Ватикану. Подивитись трансляції телеканалу UA: ПЕРШИЙ можна за посиланням, UA: КУЛЬТУРА — тут.

Що відомо

  • Папа Римський Франциск 4 квітня провів Великодню месу в базиліці Святого Петра у Ватикані та виголосив своє традиційне послання. У ньому він згадав й про війну в Україні.
  • Президент України Володимир Зеленський призначив 14 грудня посла України в Ватикані. Ним став 52-річний релігієзнавець зі Львова Андрій Юраш.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок