У Бахмачі депутату, який скоїв смертельну ДТП, повідомили про підозру

У Бахмачі депутату, який скоїв смертельну ДТП, повідомили про підозру

У Бахмачі депутату, який скоїв смертельну ДТП, повідомили про підозру
. ФОТО: Національна поліція у Чернігівській області

У Бахмачі поліція повідомила про підозру депутату міськради. 54-річному затриманому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху у стані сп’яніння. Водію загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Нагадаємо, 18 грудня близько 20-ї години на вулиці Батуринській у Бахмачі сталася ДТП: водій легковика зіткнувся з велосипедистом. Після цього він намагався залишити місце аварії, однак не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень помер дорогою до лікарні.

За кермом був депутат від фракції "Рідний дім" Віктор Міщук, цю інформацію Суспільному підтвердили три джерела. Правоохоронці його затримали 18 грудня.

Як повідомили у поліції, він категорично відмовився від проведення медичного освідування на предмет алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

19 грудня, за ухвалою суду, поліція примусово відібрала у затриманого зразки крові та сечі для проведення експертизи з виявлення алкоголю або наркотичних речовин.

Також поліцейські провели обшук в автівці затриманого.

Читайте також:

У Бахмачі депутат насмерть збив людину, намагався втекти і з’їхав у кювет

На початок