У Бахмачі депутат насмерть збив людину, намагався втекти і з’їхав у кювет

У Бахмачі депутат насмерть збив людину, намагався втекти і з’їхав у кювет

Оновлено
У Бахмачі депутат насмерть збив людину, намагався втекти і з’їхав у кювет
. ФОТО: Національна поліція у Чернігівській області

У Бахмачі затримали 54-річного депутата міської ради, якого підозрюють у скоєнні ДТП з загиблим. Про це повідомляє прес-служба поліції області. Ним виявився депутат від фракції "Рідний дім" Віктор Міщук, цю інформацію Суспільному підтвердили три джерела.

Повідомлення про аварію на вулиці Батуринській у Бахмачі надійшло до поліції 18 грудня близько 20-ї години. Водій легковика зіткнувся з велосипедистом, який помер від отриманих травм дорогою до лікарні.

Водій легковика намагався залишити місце, однак не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

Автівка в кюветі
Автівка в кюветі. ФОТО: Національна поліція у Чернігівській області

Поліцейські його затримали. Якщо депутат Бахмацької міськради Віктор Міщук був за кермом у стані алкогольного сп'яніння, партія ініціюватиме, щоб він склав повноваження. Про це у коментарі Суспільному керівник виконкому партії “Рідний дім” Володимир Вінниченко. За його словами, чекатимуть офіційних результатів слідства.

“Ми різні знаємо позиції, ми чули позиції одних свідків і наших колег, що супроводжували його по відділках до 3-ї ночі. Чули позицію наших колег, які впевнені, що він на сьогодні є пацієнтом лікарні. Є інформація, що там серцевий напад, є інформація, що він не був тверезий, тобто різна інформація, але ми чекаємо достовірну інформацію від слідства. Якщо підтвердиться, що там дійсно було порушення закону, чи це була аварія внаслідок алкогольного сп'яніння, тоді буде одразу ж поставлене питання, щоб депутат складав повноваження”.

Також Володимир Вінниченко додав, що керівництвом партії буде надано допомогу родині загиблого.

Автівка після ДТП
Автівка після ДТП. ФОТО: Національна поліція у Чернігівській області

За цим фактом поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП.

Велосипед потерпілого
Велосипед потерпілого. ФОТО: Національна поліція у Чернігівській області

Читайте також:

6 років за смерть пасажира: на Чернігівщині засудили водія, який п’яним вчинив ДТП

На початок