Василь Ломаченко - про перемогу над Коммі та наступні плани у боксі: що сказав український боксер

Василь Ломаченко - про перемогу над Коммі та наступні плани у боксі: що сказав український боксер

Василь Ломаченко - про перемогу над Коммі та наступні плани у боксі: що сказав український боксер
. Top Rank Boxing

Перші слова українського боксера після перемоги.

Василь Ломаченко провів другий бій у 2021 році. Після перемоги над японцем Масайоші Накатані український боксер завдав поразки ганцеві Річарда Коммі.

Бій Ломаченко - Коммі тривав усі 12 раундів. Хоча й міг закінчитися достроково: український боксер відправив у нокдаун ганця у сьомому раунді, проте той зміг продовжити поєдинок.

Читайте також: Василь Ломаченко розгромив Річарда Коммі і переміг рішенням суддів: результат бою

Визначати переможця у підсумку довелося суддям. Усі вони оголосили переможцем Василя Ломаченка - друга поспіль перемога українця після втрати чемпіонських поясів у бою з Теофімо Лопесом.

Після бою із Коммі Василь Ломаченко дав перший коментар, у якому розповів про емоції від поєдинку, а також про подальші плани у боксі.

Зокрема, Ломаченко звернув увагу на момент у сьомому раунді, коли закликав кут Коммі викинути білий рушник та зупинити бій. На думку українця, суперник виглядав дуже важко, але, зрештою, протримався наступні раунди.

"Я бачив його ситуацію, вона була дуже важкою. Тому я сказав: "Гей, зупиніть бій". Він [Коммі] - справжній воїн, дуже міцний. Ми продовжили та показали людям 12 чудових раундів".

Ломаченко поки що не визначився остаточно з тим, проти кого хоче провести наступний бій. На його думку, у легкій вазі чимало сильних суперників, з якими б він хотів побитися.

"Вже казав, що не люблю говорити про себе. У цьому дивізіоні [легка вага] у нас є дуже багато хороших боксерів. А тому у майбутньому зможемо організувати чимало класних поєдинків".

Проте із новим чемпіоном світу у легкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF Джорджом Камбососом Ломаченко б хотів провести бій. Незалежно від того, де він відбудеться.

"Чи готовий битися в Австралії з Камбососом? Звичайно, поїду куди завгодно. Хочу отримати цей шанс, і якщо бог мені його дасть - приму його".

Усе про бій Ломаченко - Коммі

На початок