На Прикарпатті у ДТП потрапили кияни. Травмувалися три людини, серед них — 3-річна дитина

На Прикарпатті у ДТП потрапили кияни. Травмувалися три людини, серед них — 3-річна дитина

Доповнено
На Прикарпатті у ДТП потрапили кияни. Травмувалися три людини, серед них — 3-річна дитина
. Патрульна поліція Івано-Франківської області

7 грудня о 21:30 в Івано-Франківську на вулиці Надрічній Mercedes Benz B 200 виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Сitroen С3. Під час дорожньо-транспортної пригоди травмувалися три людини, серед них 3-річна дитина.

Про це Суспільному повідомили в управлінні з питань з цивільного захисту населення Івано-Франківської облдержадміністрації.

Як йдеться у повідомленні, 35 річний водій, житель села Крихівці Івано-Франківської територіальної громади під час їзди на засніженій частині дороги, виїхав на зустрічну смугу руху. Машина зіткнулася з автомобілем Сitroen С3. За його кермом була 36-річна жителька Києва.

У дорожньо-транспортній пригоді травмувалася пасажирка автомобіля Сitroen С3 — 17-річна киянка та пасажир Mercedes Benz B 200 — 3-річний хлопчик з Крихівців. Їх з травмами госпіталізували до обласної дитячої клінічної лікарні. Водійку Сitroen С3 прийняли в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню.

Стан 3-річного хлопчика з Крихівців — середньої важкості, він перебуває у відділенні травматології та ортопедії обласної дитячої лікарні, розповів кореспондентці Суспільного черговий лікар Арсен Золотарьов.

17-річна киянка лежить у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії дитлікарні, повідомив Суспільному завідувач відділення Олег Курташ.

"Із вчорашньої ДТП на Надрічній госпіталізували 17-річну дівчину з політравмою. У неї діагностували пошкодження кісток, яких саме — проводимо дослідження. Пацієнтка свідома, без погіршення стану", — розповів Олег Курташ.

У коментарі Суспільному медичний директор обласної клінічної лікарні Андрій Яворський повідомив, що стан 36-річної жительки Києва — середньої тяжкості. У жінки — травма грудної клітки. Наразі з реанімаційного відділення пацієнтку перевели у загальну палату.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок