На Франківщині у лікарню з отруєнням госпіталізували чоловіка

На Франківщині у лікарню з отруєнням госпіталізували чоловіка

Уточнено
На Франківщині у лікарню з отруєнням госпіталізували чоловіка
. УНІАН

У Коломийську інфекційну лікарню, що на Івано-Франківщині, звернулися троє людей із симптомами отруєння. Чоловіка госпіталізували в медзаклад, жінка з дитиною відмовилися. Про це Суспільному розповів медичний директор Коломийської інфекційної лікарні Володимир Кифорук.

У повідомленні управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації йшлося про те, що 30 листопада в Коломийську інфекційну лікарню госпіталізували трьох жителів села Нижній Вербіж Нижньовербізької територіальної громади.

Попередній діагноз — харчова токсикоінфекція.

У коментарі Суспільному медичний директор Коломийської інфекційної лікарні Володимир Кифорук уточнив, що з отруєнням у лікарню звернулася сім'я з трьох людей. Двоє з них відмовилися від госпіталізації.

Тож 30 листопада у Коломийську інфекційну лікарню прийняли одного чоловіка з харчовим отруєнням, повідомив Суспільному генеральний директор закладу Ігор Сікорський. З його слів, імовірно, чоловік отруївся після споживання паштету. Стан пацієнта задовільний.

Під час епідрозслідування спеціалісти Коломийського управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області встановили причину отруєння жителя села Нижній Вербіж. Як повідомляють на Facebook-сторінці установи, чоловік отруївся через вживання курки та паштету домашнього приготування.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок