Вивезли на цвинтар через гроші: спіймали двох волинян, які побили чоловіка

Вивезли на цвинтар через гроші: спіймали двох волинян, які побили чоловіка

Вивезли на цвинтар через гроші: спіймали двох волинян, які побили чоловіка
. Нацполіція

У місті Ківерці на Волині затримали двох чоловіків, які відібрали у волинянина автомобіль та телефон, били чоловіка впродовж трьох годин, стріляли зі зброї над головою, а згодом вивезли на кладовище, де змусили викопати "могилу" та закидали його ґрунтом.

Про це Суспільному телефоном повідомила начальниця сектору комунікації Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Наталія Калиновська.

Як з'ясували слідчі за відтвореною хронологією подій, у волинянина виник конфлікт через із жителем міста Ківерці через борг останнього. Аби "вирішити" питання, чоловік, який заборгував кошти позичальнику, звернувся до спільних знайомих – 23-річного та 30-річного чоловіків. Волинянину, який позичав гроші, призначили зустріч у помешканні одного з чоловіків, де чоловіка утримували та били.

Вивезли на цвинтар через борг: спіймали двох волинян, які побили чоловіка
Нацполіція

З кладовища травмованому чоловіку вдалося вибратися, після чого він звернувся за допомогою до поліцейських.

Як розповів Суспільному в телефонному коментарі директор Луцького медоб'єднання Олександр Федорчук, травмованого госпіталізували в лікарню 24 листопада. Наразі його стан стабільний.

"Він перебуває в палаті інтенсивної терапії. Оглянутий нейрохірургами. В нього перелом ребер, закрита черепно-мозкова травма, закрита травма живота, забої", – зазначив Олександр Федорчук.

Особи 23-річного та 30-річного чоловіків вдалося встановити, їх затримали 24 листопада. Зі слів Наталії Калиновської, в оселях чоловіків оперативники та слідчі знайшли речі, які підтверджують їх злочинну діяльність.

Затриманим правоохоронці вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Їм загрожує до 10 років ув’язнення.

Термінові новини та щоденні інформаційні підсумки читайте в Telegram та Viber Суспільного Волині.

На початок