"Динамо" - "Баварія": де дивитись футбол (Ліга чемпіонів, 23 листопада)

"Динамо" - "Баварія": де дивитись футбол (Ліга чемпіонів, 23 листопада)

"Динамо" - "Баварія": де дивитись футбол (Ліга чемпіонів, 23 листопада)
. ФК Динамо

Коли та де дивитися матч "Динамо" - "Баварія" у Лізі чемпіонів.

"Динамо" Київ у Лізі чемпіонів 2021/22 проведе свій останній домашній матч. Чемпіони України в рамках п'ятого туру на НСК "Олімпійський" приймуть німецьку "Баварію", яка уже гарантувала собі вихід у плей-оф Ліги чемпіонів.

"Баварія" виграла усі чотири стартові матчі, сумарний рахунок - 17:2. "Динамо" - "Баварія" у Лізі чемпіонів теж зустрічалися у цьому сезоні: у Мюнхені кияни програли з рахунком 0:5. Загалом "Динамо" та "Баварія" зустрічалися між собою 11 разів - шість перемог німців, чотири українців та одна нічия.

Футбол "Динамо" - "Баварія" є вкрай важливим для українського клубу. Лише перемога в матчі у Києві залишає "Динамо" шанси на продовження боротьби за вихід у плей-оф Ліги чемпіонів.

Читайте також: "Динамо" все ще зберігає шанси на вихід у плей-оф єврокубків: що потрібно для цього зробити

У єврокубках матч "Динамо" - "Баварія" у Києві відбувався п'ять разів - тричі вигравали українці, одного разу німці та була одна нічия.

Футбол Ліги чемпіонів "Динамо" - "Баварія" відбудеться в перший ігровий слот у Києві. Суперники по групі "Барселона" - "Бенфіка" гратимуть в 22:00. А ще німці приїхали до України в ослабленому складі - відсутні кілька лідерів через перебування на карантині.

"Динамо" - "Баварія": де дивитись футбол

Де дивитися "Динамо" - "Баварія"? Матчі Ліги чемпіонів в Україні транслює стримінгова платформа MEGOGO. Прямий ефір "Динамо" - "Барселона" доступний на сервісі MEGOGO, а також на платформі "Воля ТВ". Онлайн трансляція "Динамо" - "Барселона", Ліга чемпіонів на інших платформах буде недоступною.

Трансляція "Динамо" - "Баварія" розпочнеться о 19:35.

"Динамо" - "Баварія": коли дивитися матч

Футбольний матч "Динамо" - "Баварія" відбудеться у вівторок, 23 листопада. Початок гри - о 19:45 за київським часом, тобто в перший часовий слот. Гра відбудеться за обмеженої присутності глядачів через пандемію коронавірусу.

Читайте також: Левандовські перевершив гольове досягнення Мессі та Роналду у Лізі чемпіонів
На початок