На Львівщині планують відкрити пункти вакцинації у церквах

На Львівщині планують відкрити пункти вакцинації у церквах

На Львівщині планують відкрити пункти вакцинації у церквах
. AP

На Львівщині планують відкрити пункти вакцинації у церквах. Про це у середу, 17 листопада, під час брифінгу повідомив директор обласного департаменту охорони здоров'я Орест Чемерис.

За словами Ореста Чемериса, зараз працюють із релігійними громадами.

"Я думаю, до кінця тижня ми точно повідомимо, де будемо відкривати пункти вакцинації. В процесі комунікації, ми отримуємо розуміння, що це є повністю необхідним", — сказав Орест Чемерис.

Орест Чемерис також додав, що зараз динаміка захворюваності на коронавірус стабілізувалася. Якщо так триватиме більше двох тижнів, то Львівщина зможе вийти з "червоної" зони карантину.

Що відомо

  • Станом на ранок 17 листопада на території Львівської області підтвердили 721 новий випадок захворювання на коронавірус. Серед них 223 — у львів'ян. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.
  • На Львівщині дві дози вакцини від коронавірусу отримали 24% населення. Найбільше вакцинованих у Моршині – 75%, проте є населенні пункти, де рівень вакцинації трохи більше 10%.
  • З 30 жовтня на території Львівської області діють карантинні обмеження "червоної" зони. Таке рішення ухвалили 27 жовтня під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації.

Читайте нас у Instagram: головні новини регіону

На початок