З 22 листопада на Львівщині школярі та студенти навчатимуться в очному форматі

З 22 листопада на Львівщині школярі та студенти навчатимуться в очному форматі

З 22 листопада на Львівщині школярі та студенти навчатимуться в очному форматі
. ЛМР

На Львівщині з понеділка, 22 листопада, учні середньої, старшої школи та студенти повернуться до навчання в офлайн-форматі. Таке рішення ввечері, 15 листопада, ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Відновити навчання в очному форматі навчальні заклади зможуть за умови, що 100% працівників колективу мають сертифікат про повний курс вакцинації проти коронавірусу, або негативний результат ПЛР-тесту, або документ про одужання від COVID-19, який можна згенерувати в порталі "Дія". Тих освітян, які не мають відповідних документів, будуть відстороняти від роботи.

Решта обмежень, встановлених на території Львівської області 27 жовтня, залишаються актуальними.

Що відомо

  • На ранок 16 листопада на території Львівської області підтвердили 770 нових випадків захворювання на коронавірус. З них 239 — у львів'ян.
  • У суботу, 13 листопада, у Львові засідала міська комісія ТЕБ і НС. На засіданні вирішили дозволити роботу центру "Джерело", а також моніторили стан захворюваності у школах.
  • Якщо там захворюваність знизиться, то з 17 листопада до очного навчання повернуться учні 5-11 класів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.
  • На Львівщині введуть додаткові обмеження для проїзду у приміському транспорті з 22 листопада.
  • З 30 жовтня на території Львівської області діють карантинні обмеження "червоної" зони. Таке рішення ухвалили 27 жовтня під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації.

Читайте нас у Instagram: головні новини регіону

На початок