Кива заявив, що до нього прийшли з обшуками

Кива заявив, що до нього прийшли з обшуками

Кива заявив, що до нього прийшли з обшуками
.

Представники Державного бюро розслідувань 16 листопада прийшли з обшуками до народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви.

Про це сам Кива повідомив у Telegram, також про це написав його однопартієць Вадим Рабінович.

Речниця ДБР підтвердила Суспільному, що обшуки проводилися у рамках кримінального провадження, проте якого саме слідство поки не розголошує.

“До народного депутата нашої партії Іллі Киви о 6 ранку прибули проводити обшук. Іде зачистка всіх неугодних”, – заявив він.

Читайте також: Зустрічі з Медведчуком та Путіним, повернення Донбасу і бійки – інтерв’ю з депутатом "ОПЗЖ" Шуфричем

Що відомо

  • 1 листопада на Столичному шосе у Києві правоохоронці зупинили автомобіль народного депутата від партії "Опозиційна платформа – За життя" Іллі Киви. У поліції заявили, що авто зупинили через порушення ПДР, а вже на місті у водія виявили документ, який мав ознаки підробки.
  • 26 жовтня 2021-го проти Киви відкрили справу за фактом стрілянини. Депутат опублікував у Facebook відеозвернення, на якому стріляє у повітря з автомата та заявляє, що він є "лідером антифашистського руху в Україні".
  • Проти народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киви відкрили кримінальне провадження за статтею "Державна зрада" через привітальне відеозвернення до президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомила пресслужба партії "Удар Віталія Кличка", яка й подала заяву на Киву.
На початок