На Полтавщині закрили ще одну автостанцію

На Полтавщині закрили ще одну автостанцію

На Полтавщині закрили ще одну автостанцію
. avtobus.org.ua

Автостанція у місті Карлівка, що на Полтавщині, з 15 листопада припинила роботу. Про це Суспільному повідомив керівник підприємства «Полтаваавтотранс», яке опікується автостанціями регіону, Сергій Бутко.

Закрили установу у Карлівці, зокрема, через зменшення пасажиропотоку. Роботу автостанції призупиняли навесні під час запровадження карантинних обмежень. Нині ж, коли діють нові правила перевезеньВід 21 жовтня діють нові обмеження у транспорті міжобласного сполучення. Щоб поїхати в інший регіон, пасажир повинен мати на вибір – сертифікат чи міжнародне свідоцтво про вакцинацію від коронавірусу, або ж негативний результат ПЛР-тесту. у міжобласному сполученні, кількість пасажирів зменшилася, бо через місто їздять переважно транзитні автобуси, розповів Сергій Бутко.

Утримувати автостанцію стало нерентабельно, додав керівник підприємства «Полтаваавтотранс». За його словами, трьох працівників установи звільнили.

Що відомо:

  • 2020-го року на Полтавщині закрили сім автостанцій – у Гадячі, Глобиному, Кобеляках, Машівці, Козельщині, Семенівці та Полтаві.
  • Протягом 2021 року припинили роботу такі автостанції: Гадяч-2, Градизьк, Велика Багачка, Оржиця, Диканьці, дві у Хоролі.
  • Нині на Полтавщині працюють 16 автостанцій, каже керівник підприємства «Полтаваавтотранс» Сергій Бутко.

Читайте також:

На Полтавщині скорочують та скасовують деякі рейси у межах області

На початок