Теплопостачання у Луцьку: де вдалося відновити та за якими адресами ще триватиме ремонт

Теплопостачання у Луцьку: де вдалося відновити та за якими адресами ще триватиме ремонт

Теплопостачання у Луцьку: де вдалося відновити та за якими адресами ще триватиме ремонт
. Суспільне Волинь

Станом на 12 листопада у Луцьку аварійно-відновлювальні роботи з відновлення теплопостачання завершено на двох об’єктах, на п’яти роботи продовжаться в понеділок, - повідомляють у ДКП "Луцьктепло".

Опалення вдалось відновити на вулиці Теремнівській, 91 та 93. Через витік, що стався на вводі до будинку, була перекрита подача до цих двох багатоквартирних будинків. Наразі послугу з постачання теплової енергії відновили.

Відновили опалення на вулиці Корольва, 8, 10, 12. Тут завершили заміну аварійної ділянки подавального трубопроводу. Тут стався порив на розі вул. Цукрової та вул. Корольова. Роботи із заміни зворотних трубопроводів продовжаться в понеділок, 15 листопада, на період виконання робіт опалення тимчасово буде припинено.

На вул. Грибоєдова завершено підготовчі земляні роботи, роботи із заміни аварійних трубопроводів розпочнуть з понеділка. На час виконання робіт послуга з постачання теплової енергії для мешканців будинків на вул. Грибоєдова, 3 і 3а буде тимчасово припинена.

Окрім того, в понеділок, 15 листопада розпочнуться підготовчі роботи на вул. Боженка, де через витік на тепловій мережі без опалення залишаються мешканці будинків на вул. Боженка, 40 і 51. Почати земляні роботи також заплановано поблизу центрального теплового пункту на просп. Соборності, 24. Впродовж дня також будуть виконуватися роботи із заміни аварійних трубопроводів централізованого теплопостачання між будинками на вул. Кравчука, 16 і 18, для яких на час виконання робіт тимчасово буде припинено надання послуги.

Що відомо

  • Опалювальний сезон у Луцьку розпочався 11 жовтня. Першими теплоносій почали отримувати медичні установи та дитячі садки.
  • 12 жовтня у Луцьку зафіксували 18 джерел витоку на теплових мережах. На підприємстві пояснили це зношеністю мережі та браком коштів на її ремонт.
  • Станом на 9 листопада шість житлових будинків у Луцьку були без опалення. У Луцькій міській раді та у приміщенні Луцького міськрайонного суду, що на вулиці Лесі Українки, опалення цього сезону ще не вмикали через аварії на тепломережах.

Термінові новини та щоденні інформаційні підсумки читайте в Telegram та Viber Суспільного Волині.

На початок