У Луцьку шість будинків, міська рада і суд — без тепла через пориви на тепломережах

У Луцьку шість будинків, міська рада і суд — без тепла через пориви на тепломережах

У Луцьку шість будинків, міська рада і суд — без тепла через пориви на тепломережах
. Архівне фото: Суспільне Волинь

Шість житлових будинків у Луцьку, станом на 9 листопада, без опалення. У Луцькій міській раді та у приміщенні Луцького міськрайонного суду, що на вулиці Лесі Українки, опалення цього сезону ще не вмикали через аварії на тепломережах.

Про це розповів Суспільному у телефонному коментарі речник ДКП "Луцьктепло" Антон Безносиков.

З його слів, ремонті роботи за адресою Богдана Хмельницького, 19, де знаходиться Луцька міська рада, планують завершити 9 листопада. У приміщенні Луцького міськрайонного суду, що знаходиться на прилеглих вулицях, за адресами Лесі Українки, 23 та Сенаторки Левчанівської, 1 тепла також немає від початку опалювального сезону.

9 листопада ремонтні бригади підприємства працюють на вулиці Теремнівській. Там без тепла будинки № 89, 91, 93, 96. Порив на цій ділянці стався 2 листопада. "Сьогодні мають відновити теплопостачання", – зазначив речник тепловиків.

Також почались земляні роботи за адресами Корольова, 8, 10, 12 та Кравчука, 19, але опалення там поки не вимикали. Зі слів Антона Безносикова, тепло у цих будинках відімкнуть, коли робітники дістануться до труби та пориву і зможуть приступити до ремонту.

Наприкінці жовтня трапилися пориви за адресою Боженка, 40 та 51. Зі слів Антона Безносикова, там одноповерхова забудова. Їх будуть ліквідовувати згодом.

Що відомо

  • Опалювальний сезон у Луцьку розпочався 11 жовтня. Першими теплоносій почали отримувати медичні установи та дитячі садки.
  • 12 жовтня у Луцьку зафіксували 18 витоків на теплових мережах. На підприємстві пояснили це зношеністю мережі та браком коштів на її ремонт.
  • Для населення Луцька вартість тепла цього сезону зросла на 10-12 %. Мешканці житлових будинків, що не оснащені вузлами загальнобудинкового обліку теплової енергії здорожчання буде орієнтовно на 25%.
На початок