Суд США припинив 13-річне опікунство батька над Брітні Спірс. СУСПІЛЬНЕ | ВІДЕОНОВИНИ

Суд США припинив 13-річне опікунство батька над Брітні Спірс. СУСПІЛЬНЕ | ВІДЕОНОВИНИ

Суд США припинив 13-річне опікунство батька над Брітні Спірс. СУСПІЛЬНЕ | ВІДЕОНОВИНИ
. Associated Press

Суд Лос-Анджелеса офіційно усунув від опікунства над співачкою Брітні Спірс її батька Джеймі Спірса.

Про це повідомляє телекомпанія CNN із посиланням на рішення суду від 12 листопада.

Зазначається, що контроль за фінансами співачки тимчасово передадуть професійному аудитору, на чому наполягали Спірс та її адвокат Метью Розенгарт. Самої поп-виконавиці на судовому засіданні не було.

"Вперше більш ніж за десять років ми можемо сказати, що лише одна людина – сама Брітні – має право вирішувати, що їй робити далі", – сказав Розенгарт.

Брітні Спірс подякувала своїм прихильникам за підтримку і назвала цей день найкращим у своєму житті.

"Господи, я так люблю своїх фанатів. Думаю, я плакатиму до кінця дня! Найкращий день у моєму житті", – написала вона у Twitter, прикріпивши відео того, як її шанувальники святкують рішення суду.

Брітні Спірс перебувала під опікою батька Джеймса Спірса з 2008 року. Весь цей час він контролював її особисті та фінансові справи. 13 серпня 2021 року стало відомо, що Джеймс Спірс відмовляється від опікунства над донькою.

Що відомо

  • У вересні американська співачка Брітні Спірс оголосила про заручини зі своїм хлопцем — фітнес-тренером Семом Асгарі.
  • У червні Брітні Спірс заявила телефоном у суді, що батько контролював її життя на 100 тисяч відсотків — не дозволяв зробити перерву в роботі або завагітніти. У своєму 20-хвилинному телефонному зверненні Спірс назвала умови опікунства образливими.
  • Фінансова компанія Bessemer Trust заявила, що хоче відмовитися від участі у фінансуванні справ американської співачки Брітні Спірс, пославшись на її виступ у суді.
  • 19 серпня 2020 року Спірз вже просила назавжди відсторонити її батька від опікунства, але суд став на сторону її батька Джеймса Спірса.
  • 2021 року юристи Брітні Спірс звернулися з повторним проханням змінити опікуна попзірки. Адвокат співачки Семюел Інгем попросив провести засідання якомога швидше та дозволити Спірс звернутися безпосередньо до суду.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок