Брітні Спірс особисто виступить у суді у справі щодо опікунства над нею

Брітні Спірс особисто виступить у суді у справі щодо опікунства над нею

Брітні Спірс особисто виступить у суді у справі щодо опікунства над нею
. Associated Press

Американська співачка Брітні Спірс отримала дозвіл від особисто виступити у суді Лос-Анджелеса під час засідання у справі про опікунство над нею, яке призначене на червень 2021 року.

Як повідомляє Business Insider, адвокат співачки Семюел Інгем звернувся до суду із проханням провести засідання якомога швидше.

"Моя клієнтка запросила слухання, на якому вона може звернутися безпосередньо до суду. Вона попросила, щоб це було зроблено у прискореному порядку", – зазначив він.

Відтак засідання має відбутися 23 червня. При цьому адвокат не розкрив, про що саме говоритиме Спірс.

Раніше адвокати американської Брітні Спірс повторно звернулися до суду Лос-Анджелеса з проханням змінити опікуна попзірки. Наразі ними є її батько Джеймс та особиста менеджерка співачки.

У 2008 році Джеймса Спірса призначили опікуном Брітні після того, як після розлучення зі своїм чоловіком Кевіном Федерліном співачка втратила опіку над дітьми, а потім деякий час лікувалася від наркозалежності та перебувала у психічних лікарнях.

19 серпня 2020 співачка звернула до суду з проханням назавжди відсторонити її батька від ролі опікуна. Тоді суд став на сторону батька та залишив його опікуном співачки. На засіданні адвокат артистки Самуель Ігнем заявив, що його клієнтка не даватиме концертів, допоки її батько залишається її опікуном.

Останні 12 років батько співачки, адвокати та її менеджерка розпоряджаються майном артистки та її фінансами, а також контролюють її особисте життя. Наприклад, вони можуть обмежувати коло людей, з якими вона спілкується, а також обговорювати її стан і курс лікування з її лікарями.

У грудні 2020 року адвокат подав Інгхем подав позов про позбавлення Джеймса Спірса права розпоряджатися статками співачки, які оцінюються у 59 мільйонів доларів.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок