У зоні проведення Операції Об'єднаних сил помер військовий з Кіровоградщини

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил помер військовий з Кіровоградщини

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил помер військовий з Кіровоградщини
. Руслана Францішкевич

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил під час несення служби помер військовослужбовець з Кіровоградської області Володимир Феняк. Про це Суспільному розповіла речниця обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Руслана Францішкевич.

За словами Руслани Францішкевич, 34-річний військовослужбовець із села Йосипівка Голованівського району помер 10 листопада о 1:50 поблизу Бахмута в наслідок тромбоємболії легеневої артерії .Закриття просвіту великих, середніх або малих гілок легеневої артерії тромбом, який утворюється найчастіше у великих венах нижніх кінцівок або тазу. "Він не хворів, він виконував завдання. Вночі стався напад у нього, і він помер".

Староста села Йосипівка Володимир Миколюк розповів, що військового привезуть 11 листопада. "Я мав розмову з військовим комісаріатом. Сказали, що завтра зранку виїдуть звідти і під вечір бійця привезуть".

Поховання відбудеться 12 листопада о 12:00 у селі Йосипівка Голованівського району.

Що відомо

Молодший сержант Володимир Феняк – 1987 року народження, проходив військову службу на посаді командира відділення взводу управління протитанкової артилерійської батареї у військовій частині А2227.

Раніше проходив військову службу, з 2014 по 2017 рік був мобілізований, наступний контракт підписав у листопаді 2020 року.

Володимир Феняк неодружений, у нього залишилися батьки, брат і сестра.

На початок