Юнацька збірна важкоатлетів зі Львівщини виборола золото на чемпіонаті України

Юнацька збірна важкоатлетів зі Львівщини виборола золото на чемпіонаті України

Юнацька збірна важкоатлетів зі Львівщини виборола золото на чемпіонаті України
. Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Збірна Львівщини виборола перемогу на чемпіонаті України з важкої атлетики серед юнаків до 13 років. Друге місце посіли спортсмени із Закарпаття, третє — важкоатлети з Дніпропетровщини. Про це повідомили на Facebook-сторінці Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

В особистих змаганнях чемпіонський титул здобув Олександр Смик у ваговій категорії до 41 кг. Окрім того, юнак з Жидачева виборов золото у поштовху та бронзу в ривку. Срібним призером став атлет Артем Майкут. Спортсмен із Жидачева змагався у ваговій категорії до 34 кг. Він здобув мале золото у ривку. Віцечемпіоном став львів'янин Віталій Сорока, який змагався у ваговій категорії до 45 кг. Спортсмен отримав мале срібло у ривку. Бронзовим призером у ваговій категорії до 34 кг став ще один атлет з Жидачева Дмитро Єсін.

У десятку найкращих у різних вагових категоріях також увійшли представники Жидачева Денис Вінтонів, Максим Площанський, Владислав Підлужний та Володимир Янкевич. Важкоатлет із Самбора Василь Лисак, який змагався у ваговій категорії понад 73 кг, зупинився за крок до п'єдесталу. Гліб Марків із Зимної Води фінішував тринадцятим.

У змаганнях серед дівчат бронзові нагороди у сумі, ривку та поштовху у ваговій категорії до 32 кг здобула львів'янка Вікторія Футрик.

Читайте також: Львів'янин потрапив у трійку лідерів на чемпіонаті світу з вільної боротьби

Читайте нас у Instagram: головні новини регіону

На початок