Біля Львова 14-річний підліток вчинив смертельну ДТП

Біля Львова 14-річний підліток вчинив смертельну ДТП

Біля Львова 14-річний підліток вчинив смертельну ДТП
. Нацполіція Львівщини

Ввечері 8 листопада у селі Рясне-Руське Львівського району 14-річний підліток на мотоциклі зіткнувся із велосипедистом, який загинув від отриманих травм. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

14-річного водія мотоцикла та його 17-річного пасажира госпіталізували.

"Як попередньо встановили правоохоронці, 14-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом "Х-Road 200", здійснив наїзд на велосипедиста, 63-річного місцевого жителя, який від отриманих травм помер на місці події", – повідомили у поліції.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, водія та пасажира мотоцикла госпіталізували у міську дитячу клінічну лікарню. У 14-річного водія діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні забійні садна. У 17-річного пасажира – струс головного мозку, множинні садна.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: На Львівщині суд обрав запобіжний захід матері немовляти, яке загинуло під час пожежі у наметі
На початок