У Суботцівській громаді знайшли повішеним учасника АТО

У Суботцівській громаді знайшли повішеним учасника АТО

У Суботцівській громаді знайшли повішеним учасника АТО
. Фото: Суспільне

У Кіровоградській області в селі Володимирівка Суботцівської громади знайшли повішеним учасника антитерористичної операції Володимира Штанька. Про це Суспільному розповів староста села Олексій Кондратенко.

За його словами, тіло чоловіка знайшли в гаражі неподалік дому. "Сім'я живе у квартирі чотириповерхівки. Володимира довго не було вдома. Рідні пішли його шукати і знайшли повішеним".

За словами старости, загиблий по спеціальності був водій, постійної роботи не мав. У нього залишилися дружина та двоє дітей. "Щоб допомогти сім'ї, ми організували збір грошей на поховання серед жителів, учасників антитерористичної операції, фермерів".

Олексій Кондратенко сказав, що за останні два роки на території Володимирівського старостинського округу це третій випадок, коли учасників АТО знаходять у зашморгу.

"Я вважаю, треба створювати центри, щоб хлопці поверталися після війни і з ними працювали психологи, це – дуже необхідно".

Речниця обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Руслана Францішкевич розповіла Суспільному, що солдат Володимир Штанько служив у 28 окремій механізованій бригаді імені Лицарів Зимового походу з 13 жовтня 2014 по 6 вересня 2015 років. Був учасником бойових дій.

Поховають Володимира Штанька у Володимирівці 6 листопада.

Читайте також

На початок