Впав з недобудови. У Кропивницькому в реанімації перебуває 13-річний хлопець

Впав з недобудови. У Кропивницькому в реанімації перебуває 13-річний хлопець

Доповнено
Впав з недобудови. У Кропивницькому в реанімації перебуває 13-річний хлопець
. Суспільне: Кропивницький

У реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні, що у Кропивницькому, перебуває 13-річний хлопець, який впав з недобудови. Про це Суспільному розповів генеральний директор лікарні Василь Хорощак. У хлопця закрита черепно-мозкова травма, зламані ребра, він періодично приходить у свідомість.

Василь Хорощак розповів, що подія сталася 30 жовтня, швидку викликала мама хлопця.

”Жінка розповіла лікарям, що знайшла сина на території недобудови через дві години після того, як він пішов на прогулянку з друзями. Біля хлопця почергово перебувають батьки. Сам хлопець, коли був у свідомості, сказав, що впав з сьомого поверху”.

Речниця поліції в області Віталіна Бевзенко сказала, що подія сталася близько 19:00 на території недобудови в районі вулиці Полтавська. Зїї слів, поки триває перевірка за фактом падіння дитини з недобудови, поліція коментарів не дає.

Відео госпіталізації хлопця опублікувала пресслужба патрульної поліції Кіровоградської області.

Суспільне домовилось з батьками про коментар.

Що відомо

Адреса недобудови: вулиця Кропивницького, 5. Будівля огороджена, вхід на територію закритий. Паспорта об’єкту будівництва о 15:00 1 листопада не було. Дозвіл на будівництво багатоповерхового житлового будинку виданий у 2007 році, розповів працівник міського управління архітектурно-будівельного контролю Антон Кирилов: "Земельну ділянку виділили товариству, юридична адреса якого зареєстрована в Києві. Півтора роки тому створили робочу групу з недобудов. Ми неодноразово були там на виїзді. Ця будівля з самого початку була огороджена парканом, і на даний час вона огороджена парканом. Паспорт об’єкта повинен розміщувати забудовник на самому об’єкті. Паспорт об’єкта був, коли ми робили там огляд. Якщо немає цього паспорту, головні спеціалісти нашого управління виїздять на перевірку, складають адміністративні матеріали, притягають до відповідальності. І приписом потрібно розмістити паспорт об’єкта".

Читайте також

На початок