Дружину хворого на коронавірус чернівчанина ізолювали

Дружину хворого на коронавірус чернівчанина ізолювали

Оновлено
Дружину хворого на коронавірус чернівчанина ізолювали
.

Дружину чернівчанина, інфікованого коронавірусом, ізолювали. Про це з місця події передає кореспондентка Суспільного Буковини.

Вона погодилася на обсервацію. До цього жінка була в самоізоляції вдома.

Ізолювати дружину інфікованого на коронавірус вимагали приблизно 20 людей, які прийшли під під'їзд одного з чернівецьких будинків. За словами мешканця під'їзду Ігоря Семенко, він бачив, як "швидка" забирала інфікованого чоловіка.

До будинку приїхали медики "швидкої" та заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак. Вона поспілкувалася із дружиною інфікованого. За словами Наталії Гусак, жінка погодилась на обсервацію. У неї немає симптомів інфекції.

Зараз медики міряють температуру людям, які зібралися біля будинку.

Дружину інфікованого перевіряють на зараження коронавірусом, результат буде готовий за два дні. За словами в.о. керівника Лабораторного центру МОЗ Наталії Гопко, у неї немає симптомів, відтак жінка перебувала вдома в самоізоляції.

Що відомо:

  • У Чернівцях підтверджено перший випадок захворювання на коронавірус.
  • Інфікований чоловік нині перебуває в окремому боксі інфекційного відділення в Чернівецькій обласній лікарні, його стан стабільний. На зараження коронавірусом перевіряють дружину інфікованого, її результат буде готовий за два дні.
  • Дружина хворого не має симптомів хвороби, вона перебуває вдома у самоізоляції. За словами заступника голови МОЗ Віктора Ляшка, хворий та його дружина не зустрічалися з родичами та друзями після повернення з Італії.
  • За словами в.о. керівника Лабораторного центру МОЗ Наталії Гопко, сьогодні (3 березня) почали лабораторне обстеження тих, з ким контактував інфікований.

На початок