2,2 млн грн з міського бюджету виділили додатково на газ для закладів освіти

2,2 млн грн з міського бюджету виділили додатково на газ для закладів освіти

2,2 млн грн з міського бюджету виділили додатково на газ для закладів освіти
. Фото ілюстративне: УНІАН

3,2 мільйона гривень виділили додатково для забезпечення теплом бюджетних закладів, зокрема 2,2 мільйона — для шкіл та садочків Ужгорода. Таке рішення прийняли 21 жовтня на позачерговій сесії Ужгородської міської ради, — повідомила Суспільному речниця міськради Лариса Подоляк.

За її словами, на позачерговій сесії Ужгородської міськради 21 жовтня перерозподілили бюджет. Як повідомили на сайті міської ради, перерозподіл зробили для бюджетних установ та закладів на оплату за газ. Так для освітніх закладів виділили 2,2 мільйона гривень, закладам культури — 88,6 тисячі гривень, медичним закладам — 700 тисяч гривень та майже 35 тисяч – міському терцентру.

"Наразі виділили кошти для того, щоб запустити опалювальний процес. Гроші виділили додатково, оскільки ціни на газ зросли. Загалом, для забезпечення теплом бюджетних закладів на 2021 рік в Ужгороді з міського бюджету виділили понад 36 мільйонів гривень, з них — майже 24,3 мільйона на освітні заклади", — розповіла речниця.

За словами Лариси Подоляк, до кінця року виділять ще близько 8 мільйонів гривень.

На сайті Ужгородської міської ради повідомили: "Впродовж року потрібно близько 1 млн 280 тис. кубів газу для закладів освіти Ужгорода, 268 тис. для медзакладів, близько 71 тис. для закладів культури, близько 17 для терцентру і ще трохи для інших невеликих бюджетних установ".

Читайте нас у Telegram, Viber та Instagram

На початок