Став відомий список учасників "Євробачення 2022": повернулися дві країни

Став відомий список учасників "Євробачення 2022": повернулися дві країни

Став відомий список учасників "Євробачення 2022": повернулися дві країни
.

Вірменія та Чорногорія знову візьмуть участь у пісенному конкурсі "Євробачення 2022", усього у фестивалі буде представлена 41 країна.

Про це повідомляється на сайті конкурсу.

Востаннє Вірменія та Чорногорія відправляли виконавців на "Євробачення 2019", яке проходило в Ізраїлі. Цьогорічний конкурс відбудеться у Турині, Італія.

"Ми настільки схвильовані, що у нас знову понад 40 телемовників, які змагатимуться за здобуття знакового трофея "Євробачення" в Турині в травні наступного року. Команда італійського телеканалу Rai наполегливо працює над підготовкою до зустрічі всіх делегацій у новому місті-господарі та гарантує, що "Євробачення" подарує захоплення та найсучасніше видовище, якого очікують майже 200 мільйонів глядачів", – каже виконавчий керівник конкурсу Мартін Естердал.

Читайте також

"Ми просто четвірка друзів, які грають улюблену музику", — гурт Måneskin про перемогу на Євробаченні

Про що співають переможці Євробачення-2021 — гурт Måneskin

Нулі журі контрастували з високими балами глядачів: реакція соцмереж на фінал "Євробачення"

Як виступила п'ятірка найкращих учасників "Євробачення"

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок