Брат загиблого ексміськголови Кривого Рогу помер від отруєння алкоголем - поліція

Брат загиблого ексміськголови Кривого Рогу помер від отруєння алкоголем - поліція

Брат загиблого ексміськголови Кривого Рогу помер від отруєння алкоголем - поліція
. Вікторія Третяк

Смерть Андрія Павлова, рідного брата загиблого ексміськголови Кривого Рогу Костянтина Павлова, настала внаслідок отруєння алкоголем.

Про це йдеться на офіційному сайті ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

"Згідно з офіційним висновком судово-медичної експертизи смерть криворіжця настала внаслідок токсичної дії спиртів, випадкового отруєння алкоголем", — зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, 18 жовтня Андрія Павлова знайшов мертвим його приятель та колега. Він розповів, що зранку чоловік скаржився на погане самопочуття та відмовився йти на роботу.

Що відомо

  • 18 жовтня в Кривому Розі у власній квартирі на вулиці Черняховського знайшли тіло Андрія Павлова – брата колишнього міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова
  • Про смерть Андрія Павлова повідомив знайомий загиблого. Він розповів, що той вранці зателефонував йому та попросив привезти води, оскільки почувався погано. Коли знайомий приїхав, то чоловік вже був мертвий.

Читайте також

  • Загибель мера Кривого Рогу Павлова: поліція назвала основну версію.
  • За фактом смерті брата загиблого ексміськголови Кривого Рогу відкрили кримінальне провадження.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок