Визначився другий фіналіст Ліги Націй УЄФА у шаленій кінцівці матчу

Визначився другий фіналіст Ліги Націй УЄФА у шаленій кінцівці матчу

Визначився другий фіналіст Ліги Націй УЄФА у шаленій кінцівці матчу
. AP Images

Хто гратиме у фіналі.

За результатами жеребкування в другому півфіналі Ліги Націй між собою зустрічалися збірні Бельгії та Франції - команди, що показали найкращі результати на груповому етапі. Для команд це була перша очна гра з півфіналу чемпіонату світу-2018, коли французи вибили бельгійців завдяки єдиному голу в матчі.

Півфінал Ліги Націй виявився навіть більш драматичним за розвитком гри і значно результативнішим - команди забили п'ять голів (і ще один було незараховано).

Читайте також: Рекордна безпрограшна серія збірної Італії з футболу завершена: вона тривала 37 матчів

Наприкінці першого тайму Бельгія доволі несподівано забила двічі за три хвилини: два ефектні удари в ближній кут залетіли спершу від Янніка Карраско (зловив на протиході воротаря), тоді Ромелу Лукаку (потужно з гострого кута).

На старті другого тайму Франція відіграла один гол зусиллями Каріма Бенземи, а за сім хвилин Кіліан Мбаппе реалізував пенальті - 2:2. Усе в матчі почалося спочатку.

На 87-й хвилині Лукаку відгукнувся на передачу з флангу і забив гол! Але його було скасовано після перегляду ВАР: офсайд у нападника.

Натомість уже на останній хвилині забила Франція: Тео Ернандес з дальньої відстані влучив точно в дальній кут, 3:2 для французів.

Франція оформила камбек у другому таймі (з 0:2 в 3:2) і вийшла в фінал Ліги Націй. У фіналі гратимуть Іспанія - Франція, у матчі за третє місце - Бельгія та Італія.

  • Ліга Націй. Фінал Чотирьох. Півфінали

Італія - Іспанія 1:2

Франція - Бельгія 3:2

Голи: Карраско, 37, Лукаку, 40 - Бензема, 62, Мбаппе, 69 (пен), Т. Ернандес, 90

Розклад фінальних матчів

  • Неділя, 10 жовтня, 16:00. Італія - Бельгія (матч за третє місце)
  • Неділя, 10 жовтня, 21:45. Франція - Іспанія (фінал)
На початок