На Івано-Франківщині 95 класів навчальних закладів перебувають на самоізоляції

На Івано-Франківщині 95 класів навчальних закладів перебувають на самоізоляції

На Івано-Франківщині 95 класів навчальних закладів перебувають на самоізоляції
. Суспільне Карпати

На Івано-Франківщині 95 класів навчальних закладів перебувають на самоізоляції. Також на карантині – дві школи. Про це на нараді в облдержадміністрації повідомив начальник департаменту освіти та науки Віктор Кімакович.

За його словами, станом на 5 жовтня 97 школярів хворіють на коронавірусну інфекцію. Також позитивний ПЛР-тест отримали 87 вчителів.

Станом на 8:30 5 жовтня в області вакцинувалися 72,5% працівників закладів освіти, повідомив Віктор Кімакович. Зокрема, у закладах середньої освіти щепилися 75,4% працівників, у дошкільних навчальних закладах – 62%, закладах позашкільної освіти – 73%, закладах професійно-технічної освіти – 78,8%, закладах фахової передвищої освіти – 67%, закладах вищої освіти – 71,6%.

"Заклади, які працюють недистанційно, – 72% шкіл. У звичайному режимі також працює 49% садочків, 56,6% позашкільних навчальних закладів, 90% закладів професійно-технічної освіти, 46,2% закладів фахової передвищої освіти, 45,5% вищих навчальних закладів", – розповів Віктор Кімакович.

Також начальник департаменту освіти і науки назвав лідерів серед територіальних громад, в яких щепилися найбільше освітян.

"Вакцинували понад 90% працівників освіти Білоберізької, Спаської, Перегінської, Витвицької і Дубовецької територіальних громад. Є лідери з іншого боку, я б назвав п’ятірку знизу – Яблунівська, Букачівська, Косівська, Гвіздецька та Поляницька громади", – сказав Віктор Кімакович.

Що відомо

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

На початок