У кафе в Калуші на Франківщині отруїлися семеро дорослих і одна дитина

У кафе в Калуші на Франківщині отруїлися семеро дорослих і одна дитина

Доповнено

У Калуші, що на Івано-Франківщині, у кафе "Crispy" отруїлися семеро дорослих і одна дитина. Людей ушпиталили. Про це Суспільному повідомили в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Станом на 4 жовтня медики госпіталізували вісьмох людей. Хворих прийняли в інфекційне відділення Калуської міської лікарні.

"Ми прийняли людей вчора, деяких — до обіду, деяких — після. У хворих була підвищена температура, діарея, блювота та інтоксикація. У когось температура — 37-38°C, у когось вища. Зараз їхній стан більш-менш стабілізувався, але не в усіх, бо є ще інфекція. Люди лежатимуть у лікарні ще тиждень, а потім їм треба вдруге проводити посів на сальмонелу. В однієї пацієнтки, яку ми прийняли ще 3 жовтня, її вже виявили. 6 жовтня стане відомо чітко, у скількох людей є ця інфекція", — сказав директор Калуської міської лікарні Микола Гудим.

У закладі харчування працівники обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ зареєстрували осередок гострої кишкової інфекції.

"Державна установа "Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" інформує про зареєстрований груповий осередок гострої кишкової інфекції в закладі громадського харчування "Crispy" на проспекті Лесі Українки", — йдеться у дописі.

Читайте також

  • Після святкування 1 вересня у Загвізді на Івано-Франківщині 12 людей госпіталізували з отруєнням
  • Отруєння дітей в Татарові на Франківщині. Що кажуть лікарі і батьки
  • На Прикарпатті під час групових спалахів отруєнь захворіло 25 дітей
  • Отруєння людей у Микуличині: у відпочинковому комплексі виявили низку порушень
  • На Франківщині у ресторані "Діброва" під час святкування випускного отруїлися школярі

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

На початок