Лассіна Траоре: форвард "Шахтаря" буде прооперований через травму в матчі Ліги чемпіонів

Лассіна Траоре: форвард "Шахтаря" буде прооперований через травму в матчі Ліги чемпіонів

Лассіна Траоре: форвард "Шахтаря" буде прооперований через травму в матчі Ліги чемпіонів
. AP Images

20-річний нападник "Шахтаря" Лассіна Траоре вибув на невизначений термін через травму коліна, яку він отримав у матчі Ліги чемпіонів проти "Інтера".

На восьмій хвилині матчу захисник італійців Дензел Дюмфріс завдав пошкодження супернику: він ненавмисне усім тілом упав на праву ногу Траоре. Форвард "Шахтаря" не зміг покинути поле самотужки, його вивезли на кареті швидкої допомоги, а в складі команди одразу була проведена заміна.

Читайте також: "Шахтар" зіграв внічию з "Інтером" і набрав перше очко в Лізі чемпіонів

Після гри тренер "Шахтаря" Роберто де Дзербі заявив, що Лассіна зазнав серйозного пошкодження, але було невідомо, якого саме.

На наступний день пресслужба "Шахтаря" повідомила, що Траоре отримав травму коліна та буде прооперований, а також пройде поглиблений медогляд. І лише після операції лікарі "Шахтаря" визначать термін та план реабілітації нападника.

Траоре поповнив список травмованих форвардів "Шахтаря", де також перебуває Жуніор Мораєс та Фернандо. З номінальних нападників у складі "Шахтаря" залишився лише Данило Сікан.

Тренер де Дзербі відзначав, що зіграти на позиції форварда зможе також Педріньо - ще один новачок "Шахтаря" у це міжсезоння.

Момент травми Лассіна Траоре

  • Дюмфріс (в білому) падає усім тілом прямо в ноги Траоре (у помаранчевому)
Момент травми Лассіни Траоре
Момент травми Лассіни Траоре. Скріншот трансляції
  • Момент з іншого ракурсу
Момент травми Лассіна Траоре
Момент травми Лассіна Траоре. Скріншот трансляції

Хто такий Лассіна Траоре

  • 20-річний форвард з Буркіна-Фасо, який на клубному рівні виступає за "Шахтар". Перейшов у цю команду влітку 2021 року з "Аякса".
  • У складі "Шахтаря" зіграв у всіх турнірах 14 матчів, у яких забив 9 голів - зокрема, шість у чемпіонаті України, два в Суперкубку та один у кваліфікації Ліги чемпіонів.
На початок