Потужний нокаут британця Каллума Сміта у бою андеркарду Усик - Джошуа: відео

Потужний нокаут британця Каллума Сміта у бою андеркарду Усик - Джошуа: відео

Потужний нокаут британця Каллума Сміта у бою андеркарду Усик - Джошуа: відео
. Marca

Боксера після бою на деякий час паралізувало.

Один із шести боїв андеркарду Усик - Джошуа закінчився видовищним нокаутом. Британець Каллум Сміт (28-1, 20 KO) "відправив спати" боксера із Домініканської республіки Гільберта Леніна Кастільйо (21-4-1, 16 КО).

Бій Сміт - Кастільйо був п'ятим у програмі боксерського вечора Усик - Джошуа. Британець повертався на ринг через дев'ять місяців після поразки від Сауля Альвареза.

Поєдинок Сміт - Кастільйо мав проходити десять раундів. Однак він закінчився достроково та госпіталізацією боксера із Домінікани.

Читайте також: Усик - Джошуа: бій-реванш, попередня дата та місце поєдинку

Що сталося?

Підсумок поєдинку визначився вже у другому раунді. На старті другої 3-хвилинки Сміт наніс серію ударів по Кастільйо, закінчивши її ще одним потужним, після якого боксер упав.

Після нокауту Кастільйо повністю паралізувало. Лежачи на рингу, боксер "трусився" у конвульсіях, після чого рефері, не дорахувавши до десяти, одразу ж зупинив бій.

Як стало відомо згодом, нокаутуючий удар Сміта влучив у скроню Кастільйо та викликав спазм ніг, коли він лежав на рингу. Боксеру одразу ж надали медичну допомогу і відправили у лікарню на обстеження.

При цьому, як повідомив редактор порталу talkSport Майкл Бенсон, під час госпіталізації Кастільйо перебував у тямі, а відправити його у лікарню вирішили як запобіжний захід.

Щодо Сміта, то британський боксер побажав здоров'я своєму екссупернику. І наголосив, що йому було не дуже приємно святкувати таку перемогу.

"Це недобре. Я відсвяткував перемогу, а потім зрозумів, наскільки погано все було. Подібні речі - останнє, що хочеш бачити. Бокс - досить жорсткий вид спорту, а у кожного з нас є сім'ї, до яких ми повертаємося", - сказав Сміт після перемоги.

Що відомо

  • Сміт провів перший бій з грудня 2020-го після того, як програв одностайним рішенням суддів чемпіонові у середній вазі Саулю Альварезу. До цього у кар'єрі боксера було 27 боїв без поразок.
  • Кастільйо у жовтні 2019-го мав можливість стати чемпіоном світу у легкій вазі за версією WBA. Однак у тому поєдинку він поступився росіянину Дмітрію Біволу одностайним рішенням суддів.
  • Крім бою Сміт - Кастільйо, в андеркарді боксерського вечора Усик - Джошуа пройшли два бої за участі українців. Данієль Лапін переміг поляка Павела Мартинюка, а ось Максим Продан програв бій за титул Інтерконтинентального чемпіона IBF албанцю Флоріану Марку.
Читайте також: Український боксер Продан програв чемпіонський пояс IBF в андеркарді бою Усик - Джошуа
На початок