У Тернополі суд розглянув апеляцію у справі смертельної ДТП

У Тернополі суд розглянув апеляцію у справі смертельної ДТП

У Тернополі суд розглянув апеляцію у справі смертельної ДТП
. Суспільне Тернопіль

Олег Струнь, який зізнався, що 15 років тому насмерть збив двох дівчат, і надалі перебуватиме під вартою. Суд не задовольнив апеляційну скаргу його адвоката Бориса Шкільняка.

Чоловік каже, оскаржував рішення Тернопільського міськрайонного суду, згідно з яким Олег Струнь має перебувати під вартою до 27 вересня без права внесення застави:

"З обвинувального акту вбачається, що Струнь раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, що свідчить про те, що інших кримінальних правопорушень за час перебування в розшуку, а це понад 15 років, не вчиняв. А це свідчить про те, що строки притягнення обвинуваченого до відповідальності минули. Тому підстав для тримання під вартою в принципі немає. Струнь повинен бути звільнений від кримінальної відповідальності".

У Тернополі суд розглянув апеляцію у справі смертельної ДТП
У Тернополі суд розглянув апеляцію у справі смертельної ДТП. Суспільне Тернопіль

Сьогодні на засіданні були родичі загиблих дівчат. Зокрема сестра загиблої Світлани Козлюк – Зоряна Кравець. Жінка рішення апеляційного суду прокоментувала так:

"Задоволена абсолютно. Переживали, що його таки відпустять. Хай відповість за свої вчинки".

Адвокат Олега Струня рішення суду коментувати відмовився. Повідомив, що така позиція обвинуваченого.

Нагадаємо, 29 червня цього року Олег Струнь зізнався, що 15 років тому в селі Петриків вчинив смертельну аварію та втік. Йому інкримінують порушення правил дорожнього руху, що спричинили загибель декількох осіб. Стаття передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років. Строк давності притягнення до відповідальності за цією статтею – 15 років, сказала суддя-спікерка міськрайонного суду Анна Мостецька. За її словами, наразі досудове розслідування за цією статтею завершене. Завтра відбудеться перше слухання справи.

Що відомо

На початок