У Тернополі ремонтують пішохідний міст через залізничну колію

У Тернополі ремонтують пішохідний міст через залізничну колію

У Тернополі ремонтують пішохідний міст через залізничну колію
. Суспільне Тернопіль

Пішохідний міст через залізничну колію, що сполучає вулицю Бродівську і Транспортну в Тернополі, планують відремонтувати за понад 2 мільйони гривень. Про це Суспільному розповів заступник начальника відділу управління житлово-комунального господарства В’ячеслав Мокляк.

За його словами, це гроші з міського бюджету. Чоловік розповів, сьогодні пішохідний міст перекрили і почали ремонтувати. Завершити роботи планують за 2 місяці.

"Були звернення мешканців, які вимагали проведення ремонту, відповідно, було проведене експертне обстеження конструкцій і було підтверджено, що вони перебувають в аварійному стані й вимагають ремонту. Сьогодні розпочаті роботи, договірна ціна – 2 мільйони 200 тисяч гривень, передбачається виконання робіт по капітальному ремонту опорних конструкцій, відновлення асфальтного покриття самої пішохідної частини, а також фарбування, ремонт огорожі і все інше", – каже Мокляк.

Тернополянка Зоряна Луків каже, що ремонт необхідний:

"Моя дитина кожен день ходить через цей міст, думаю, що ремонт необхідний. Тут взагалі дуже багато дітей ходить, а він в аварійному стані, то краще б його перекрили. Незручності будуть, але його і потрібно перекривати", – каже Луків.

Що відомо

  • У Тернополі перекриють один із пішохідних мостів.
На початок