TikTok анонсував запуск служби психологічної допомоги

TikTok анонсував запуск служби психологічної допомоги

TikTok анонсував запуск служби психологічної допомоги
. techcrunch.com

Соціальна мережа TikTok анонсувала набір функцій, які допоможуть користувачам боротися з проблемами психічного здоров'я та думками про самогубство.

Як повідомляє BBC, функції враховують керівництва з підтримки людей, які борються з розладами харчової поведінки. Існує також функція "втручання" при пошуку, яка направляє користувачів до ресурсів підтримки, якщо вони шукають такі терміни, як "самогубство".

Цей крок пов'язаний з тим, що конкурентна платформа Instagram нещодавно була проаналізована щодо впливу на добробут користувачів.

"Ми глибоко дбаємо про нашу спільноту і завжди шукаємо нові способи, за допомогою яких можемо сприяти їх добробуту. Ось чому ми вживаємо додаткових кроків, щоб людям було простіше знаходити ресурси в TikTok, коли вони їм потрібні", — йдеться в оголошенні TikTok.

15 вересня Михайло Поплавський оголосив, що Київський національний університет культури і мистецтв відкриває "перший в Україні й світі" факультет TikTok. Після його закінчення випускники отримають диплом тіктокерів.

Що відомо

  • Відеосервіс TikTok заборонив користувачам публікувати контент, який рекламує сервіси з продажу криптовалюти, акцій та трейдингу.
  • 21 липня TikTok у своєму офіційному блозі опублікував дані аналізу культурних трендів на платформі від компанії MRC Data та агенції Flamingo. Розповідаємо про головні висновки дослідження.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок