"Донбас" в овертаймі зазнав поразки від "Рунгстеда" у групі Ліги чемпіонів

"Донбас" в овертаймі зазнав поразки від "Рунгстеда" у групі Ліги чемпіонів

"Донбас" в овертаймі зазнав поразки від "Рунгстеда" у групі Ліги чемпіонів
. ХК "Донбас"

Чемпіони України на груповій стадії вдруге поступилися "Рунгстеду".

"Донбас зазнав третьої поразки у групі Ліги чемпіонів з хокею. У матчі четвертого туру донецька команда в овертаймі поступилася данському "Рунгстеду".

До поєдинку четвертого туру "Донбас" підходив, маючи в активі чотири очки та другу позицію. Проте у подальшому на донеччан очікував виїзний поєдинок проти "Рунгстеда" та ще два проти австрійського "Клогенфурта" - лідера групи.

Читайте також: Що потрібно "Донбасу" для виходу в плей-оф Ліги чемпіонів: турнірна таблиця після трьох турів

"Донбас" уже зустрічався з "Рунгстедом" перед матчем у Данії. У Києві донецька команда зазнала поразки з рахунком 2:3 у серії булітів.

Другий матч проти "Рунгстеда" розпочався для "Донбасу" невдало. Наприкінці першої хвилини донецька команда пропустила: Фредерік Б'єррум, отримавши шайбу за воріт, пробив голкіпера "Донбасу" Андрєя Макарова.

У другому періоді "Рунгстед" збільшив перевагу до двох шайб. Проте через чотири хвилини "Донбас", маючи більшість на льоду, відіграв одну зусиллями Павєла Мєдвєдєва.

Заключну 20-хвилинку "Рунгстед" розпочав, знову збільшивши перевагу до двох шайб. Проте у наступні п'ять хвилин "Донбас" не лише скоротив відстань, але й взагалі зрівняв рахунок - Олександр Пересунько та Нікіта Жульдіков відзначилися у воротах данської команди.

Жодній команді не вдалося забити шайбу та вирвати перемогу в основний час - "Рунгстед" та "Донбас" продовжили визначати сильнішого в овертаймі. Менш, ніж через 30 секунд після відновлення матчу в овертаймі господарі майданчику забили - Густафссон після втрати шайби гравцями "Донбасу" вразив ворота чемпіонів України.

Ліга чемпіонів, четвертий тур

"Рунгстед" (Данія) - "Донбас" (Україна) 4:3 ОТ (1:0, 1:1, 1:2, 1:0 ОТ)

Після поразки "Рунгстеду" українська команда опустилася на третє місце у турнірній таблиці, маючи 5 очок. Стільки ж і у "Рунгстеда", який випереджає "Донбас" за додатковими показниками.

Турнірна таблиця групи Донбасу в Лізі чемпіонів

  1. "Клагенфурт" (Австрія) - 10 очок, 4 перемоги - 0 поразок; 14 закинутих шайб і 4 пропущені
  2. "Рунгстед" (Данія) - 5 очок, 2-2, 10:11
  3. "Донбас" (Україна) - 5 очок, 1-3, 10:12
  4. "Руан" (Франція) - 4 очки, 1-3, 6:11

Календар матчів "Донбаса" у групі Ліги чемпіонів

  • Середа, 6 жовтня, 19:30. "Донбас" - "Клагенфурт"
  • Середа, 13 жовтня, 21:20. "Клагенфурт" - "Донбас"
На початок