68 випадків захворювання на коронавірус виявили за добу на Полтавщині

68 випадків захворювання на коронавірус виявили за добу на Полтавщині

68 випадків захворювання на коронавірус виявили за добу на Полтавщині
. УНІАН

7 вересня на Полтавщині виявили 68 випадків інфікування коронавірусом. В Україні 2 772 людини отримали позитивні результати тестів на коронавірус. Про це повідомляють на сайті Міністерства охорони здоров’я.

За даними обласного лабораторного центру, які опублікували на офіційній сторінці Полтавської ОДА у Facebook, 7 вересня лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом на чотири більше, ніж днем раніше. Нові випадки захворювання виявили у Полтаві, Кременчуці, Горішніх Плавнях, Миргороді, Полтавському, Пирятинському, Кременчуцькому, Кобеляцькому, Котелевському, Миргородському, Решетилівському, Гадяцькому, Лубенському, Оржицькому та Гребінківському районах.

За увесь період пандемії коронавірус на Полтавщині підтвердили у 79 467 людей. Одужали за увесь час 76 874 людина, а летальних випадків — 1 889. Нині від COVID-19 продовжують лікування 704 жителі регіону.

Що відомо:

  • На Полтавщині на 15% збільшилися кількість інфікованих коронавірусом, розповів Суспільному повідомив завідувач відділення обласного лабцентру Андрій Байбарза.
  • Нині на Полтавщині центри масової вакцинації діють у Полтаві, Кременчуці, Миргороді, Лубнах та Горішніх Плавнях.
  • На Полтавщині за добу роблять від 300 до 400 ПЛР-тестів на коронавірус та понад 200 тестів методом ІФА, розповів Суспільному завідувач відділення обласного лабораторного центру Андрій Байбарза.
На початок