На Львівщині затримали директора одного з лісництв на хабарі

На Львівщині затримали директора одного з лісництв на хабарі

На Львівщині затримали директора одного з лісництв на хабарі
. Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції

Правоохоронці затримали директора одного із лісництв, який імовірно отримав хабар у сумі 50 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За версією правоохоронців, за ці гроші чоловік обіцяв продати деревину за заниженою ціною.

Затримали директора лісгоспу у четвер 2 вересня оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області та слідчі обласної поліції.

"Керівник одного із лісництв отримав від підприємця другу частину неправомірної вигоди – 30 тис. грн. Раніше, у серпні, було задокументовано факт одержання ним першого "траншу" у сумі 20 тис. грн", — повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

На Львівщині затримали директора одного з лісництв на хабарі
На Львівщині затримали директора одного з лісництв на хабарі. Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Львівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону. там повідомили, що затримали лісничого одного з лісництв державного підприємства "Сколівський військовий лісгосп".

На Львівщині затримали директора одного з лісгоспів на хабарі
На Львівщині затримали директора одного з лісгоспів на хабарі. Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції

Чоловіка затримали. Невдовзі йому повідомлять про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України – вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі.

У разі доведення вини чоловікові загрожує позбавлення волі терміном до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте також: У Львові на хабарі затримали медика кардіоцентру

Читайте нас у Telegram: головні новини регіону

На початок