Зустріч Зеленського і Байдена: в готель, де зупинився Зеленський, приїхали Нуланд і Кент

Зустріч Зеленського і Байдена: в готель, де зупинився Зеленський, приїхали Нуланд і Кент

У готель у Вашингтоні, де зупинився президент України Володимир Зеленський перед зустріччю із президентом США Джо Байденом прибули Вікторія Нуланд, заступниця державного секретаря США та Джордж Кент, заступник помічника Державного секретаря з питань Європи та Євразії, представник США в ОБСЄ.

Про це повідомила журналістка Суспільного.

Вікторія Нуланд і Джордж Кент заходять у готель, де зупинився Володимир Зеленський перед зустріччю із Байденом
Вікторія Нуланд і Джордж Кент заходять у готель, де зупинився Володимир Зеленський перед зустріччю із Джо Байденом, 1 вересня 2021 року. Фото: Ангеліна Карякіна / Суспільне
Читайте також: "Я не очікую прямої участі США у Нормандії чи Мінському процесі", – диппредставник США в Україні Кент

Заступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд відвідувала Україну під час візиту державного секретаря США Ентоні Блінкена у травні 2021-го. В адміністрації президента Барака Обами Нуланд була речницею Державного департаменту США та помічницею Державного секретаря США у справах Європи та Євразії.

Читайте також: Агресія РФ, Північний потік-2, корупція і олігархи: про що говорили Зеленський і Блінкен

Заступник помічника Державного секретаря з питань Європи та Євразії Джордж Кент, який очолив місію США в Україні на період відпустки тимчасово повіреної Крістін Квін, працював у місії США у Києві після Помаранчевої революції, з 2004 по 2007 рік, та після Революції Гідності, з 2015 по 2018 рік.

Нагадаємо, 1 вересня у США має відбутись перша зустріч президентів Зеленського і Байдена.

Читайте також: Зустріч Зеленського і Байдена на тлі урагану та ультиматуму талібів: чого чекати Україні

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок