Окупанти обстріляли Авдіївку, один український військовий отримав поранення — Авдіївська ВЦА

Окупанти обстріляли Авдіївку, один український військовий отримав поранення — Авдіївська ВЦА

Оновлено

28 серпня російські окупанти відкрили вогонь з боку окупованого Спартака по Авдіївці. Один український військовий отримав поранення.

Про це Суспільному телефоном повідомив керівник Авдіївської військово-цивільної адміністрації Віталій Барабаш.

За інформацією штабу ООС, станом на 10:30 триває другий обстріл міста російськими окупантами.

Під час першого обстрілу, який почався о 6:15, окупанти випустили понад 20 снарядів 120-го калібру.

"Є інформація про потрапляння снарядів по цивільній інфраструктурі, але наразі вона ще непідтверджена. Один український військовослужбовець отримав осколкове поранення", — повідомили Суспільному у пресцентрі штабу ООС.

На місце події виїхали представники української сторони Спільного центру з контролю та координації для фіксації та документування наслідків обстрілу з боку російських окупантів.

"О 6:15 розпочався обстріл з боку окупованого Спартака. Орієнтовно, стріляли 120-м калібром. Серед військових є один поранений", — розказав Барабаш.

Також за його словами, у результаті обстрілу в одному з житлових районів міста, який знаходиться у безпосередній близькості до промислової зони, відсутнє світло.

Що відомо

  • 27 серпня російські окупанти сім разів порушили режим припинення вогню. У результаті обстрілу один український військовий загинув.
  • 27 серпня внаслідок обстрілу російськими окупантами українських позицій один український військовий загинув.
  • 26 серпня російські окупанти тричі відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Один український військовий отримав вогнепальне поранення.
  • 25 серпня російські окупанти обстріляли житловий сектор у Травневому на Донеччині.
  • У серпні 2021 року моніторингова місія ОБСЄ фіксувала військову техніку окупантів, яка зберігається з порушенням правил відведення.

Читайте усі новини Донбасу у Telegram та Viber

На початок